Mérés és szabályozás
Adagoló szivattyúk
Fertőtlenítő berendezések
Előző
Következő

A Lutz-Jesco termékek az alábbi területeken alkalmazhatóak:

Folyadékok
adagolása

Cseppről- cseppre vagy “gőzerővel” maximális áramlással, trópusi hőmérsékleten és esetleg még egy “korrozív” környezetben is: Az adagolószivattyúkra vonatkozó igények a lehető legváltozatosabbak, ugyanúgy, mint a lehetséges alkalmazások és feladatok területén.

Vízkezelés és vízfertőtlenítés

Minél nagyobb az állami, ipari és háztartási felhasználás, annál fontosabb lesz az újrafelhasználásra irányuló vízkezelés. Ebben a folyamatban a fertőtlenítés, mint a kezelés utolsó szakasza, különös jelentőséggel bír.

Különböző módszereket használnak az ivóvíz, az uszodavíz, a használati víz, a hűtővíz és a szennyvíz fertőtlenítésére. Szerkezetükben és a felhasznált vegyi anyagok típusában különböznek egymástól. A DIN szabványok szerint tervezett berendezéseink optimális vízminőséget biztosítanak a pontosan mért fertőtlenítés révén. Itt adjuk mellé ismereteinket és tapasztalatainkat, hogy a legjobb megoldást biztosítsuk – technikailag és gazdasági szempontból is.

Vízkezelés (ivó-, ipari-, hűtő-, szennyvíz)

Az ipari komplex rendszerek és a hosszú folyamatok az integrált adagolórendszerek tervezésében és megvalósításában a legnagyobb pontosságot igénylik.

Gyártóként a Lutz-Jesco komplett rendszereket vagy teljes tervezési szolgáltatásokat kínál a szabványos alkalmazások és a speciális követelmények megoldására.

Úszómedencék vizének kezelése, mérése, szabályozása

Sok esetben az adagolás egy kontroll mérés, pl. a vízértékek és a kívánt mért értékek zavartalan átadása. Egy további lépésben vezérlő funkciókra vagy az adagoló eszközök vezérlésére van szükség. Ilyen alkalmazásokhoz a Lutz-Jesco átfogó programot kínál: szelepek, szentorok, mérőcellák, jel-erősítők, jelzőberendezések, mérőkészülékek és vezérlők.

Ügyfélspecifikus adagolástechnikai berendezése gyártása

Az ipari komplex rendszerek és a hosszú folyamatok az integrált adagolórendszerek tervezésében és megvalósításában a legnagyobb pontosságot igénylik. Gyártóként a Lutz-Jesco komplett rendszereket vagy teljes tervezési szolgáltatásokat kínál a szabványos alkalmazások és a speciális követelmények megoldására.

Klórgáz adagolás, ellenőrzés, biztonságos tárolása

A klórt és annak vegyületeit évtizedek óta használják sikeresen a vízkezelésben könnyebb használatuk és biztonságos működésük miatt. A klóradagolásra szakosodtunk a gázvezetés szakterületén. Bármennyire változatos is a feladat egyes esetekben, olyan átfogó és széleskörű a termék programunk, amelyek a klórgáz vákuum alatt vagy folyékony klórvegyületeket adagolják.

Száraz anyagok adagolása

A folyékony és gáznemű közeg pontos adagolása mellett, a Lutz-Jesco készüléket kínál a száraz anyag adagolásához, ideértve a megfelelő kiegészítőket a teljes adagolórendszer kialakításához.

Sok megoldás - Egy ami Önnek megfelelő

65 éve szakértők vagyunk a folyadékok kezelésében, és ügyfeleinkkel együtt szembesülünk a következő kihívásokkal. Ismerjük az iparágakat, és együtt dolgozunk ki optimális megoldást az Ön vállalkozása számára. Globális szereplő, kis- és középvállalkozások minden iparágból. Vegyipar, gyógyszeripar, élelmiszeripar és ipar – mindegyiknek van egy közös pontja: Lutz, mint megbízható partner.

Mit kell tudni a Jesco-ról ...

Lutz-Jesco hosszútávú gyártója az adagoló készülékeknek és azok komponenseinek az innováció és minőség terén az adagolás technika és fertőtlenítés területén.

Pár jól hangzó eredmény

0 +
éves tapasztalat
0 +
ügyfél világszerte
0 +
valami ...

Lutz-Jesco Info vonal:

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk!