Vízkezelés és vízfertőtlenítés

Minél nagyobb az állami, ipari és háztartási felhasználás, annál fontosabb lesz az újrafelhasználásra irányuló vízkezelés. Ebben a folyamatban a fertőtlenítés, mint a kezelés utolsó szakasza, különös jelentőséggel bír. Különböző módszereket használnak az ivóvíz, az uszodavíz, a használati víz, a hűtővíz és a szennyvíz fertőtlenítésére. Szerkezetükben és a felhasznált vegyi anyagok típusában különböznek egymástól. A DIN szabványok szerint tervezett berendezéseink optimális vízminőséget biztosítanak a pontosan mért fertőtlenítés révén. Itt adjuk mellé ismereteinket és tapasztalatainkat, hogy a legjobb megoldást biztosítsuk – technikailag és gazdasági szempontból is.

Vízkezelés és vízfertőtlenítés

  • Ívóvíz kezelése, stabilizálása, fertőtlenítése, előkészítése
  • Tengervíz sótalanítása, mocsári víz tisztítása ivóvíz minőségre
  • „Belső” vízkezelés, szállodákban, üdülőknél , mint étterem, mosoda és a szálloda vízfogyasztásához szükséges vízkezelés
  • Ívóvíz előoxidációja pl.: arzén, vas vagy akár mangán eltávolítása klórdioxid berendezés vagy adagolóberendezéssel
  • Baktériumok eltávolítása a csővezeték rendszerből (pl., legionella, coli, Streptococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa)
  • Palackmosókban való pontos adagolás, fertőtlenítés
  • Öblítési technológiák higiéniai tisztításának segítése, akár üveg, PET palack vagy fém dobozok esetén
  • Tej- és sajtgyártásban való tökéletes víz előállítása
  • Sör- és italgyártásban való palackok és töltőberendezések tisztítása és fertőtlenítése 

Sok megoldás - Egy ami Önnek megfelelő

65 éve szakértők vagyunk a folyadékok kezelésében, és ügyfeleinkkel együtt szembesülünk a következő kihívásokkal. Ismerjük az iparágakat, és együtt dolgozunk ki optimális megoldást az Ön vállalkozása számára. Globális szereplő, kis- és középvállalkozások minden iparágból. Vegyipar, gyógyszeripar, élelmiszeripar és ipar – mindegyiknek van egy közös pontja: Lutz, mint megbízható partner.

Mit kell tudni a Jesco-ról ...

Lutz-Jesco hosszútávú gyártója az adagoló készülékeknek és azok komponenseinek az innováció és minőség terén az adagolás technika és fertőtlenítés területén.

Pár jól hangzó eredmény

0 +
éves tapasztalat
0 +
ügyfél világszerte
0 +
valami ...

Lutz-Jesco Info vonal:

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdés esetén állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk!